Реал жели да доведе Џамала Мусијалу ако пропадну преговори са Килијаном Мбапеом

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Nov.2023, 15:25

Реал жели да доведе Џамала Мусијалу ако пропадну преговори са Килијаном Мбапеом

Фудбалски клуб Реал покушаће на крају сезоне да ангажује играча Бајерна Џамала Мусијалу ако вицешампион Шпаније у јулу наредне године не договори трансфер француског репрезентативца Килијана Мбапеа, преноси британски Сан. Фото: Танјуг/AP Photo/Emre Otkay Мбапе има уговор са Пари Сен >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Жерменом до краја сезоне, а више пута је одбио да продужи сарадњу са шампионом Француске. Поједини медији су објавили да француски фудбалер преговара са Реалом, али је мадридски клуб демантовао ову информацију.
Британски медији истичу да руководство „краљевског клуба“ не одустаје од ангажовања Мбапеа, али има спремно и „план Б“ ако преговори са француским репрезентативцем пропадну. Мусијала (20) има уговор са Бајерном до јуна 2026. године, а у немачком клубу тренутно зарађује осам милиона евра по сезони. Он жели да продужи сарадњу са шампионом Бундеслиге, али тражи годишњу плату од чак 25 милиона евра.
Међутим, челници Бајерна не желе да испуне захтеве Мусијале и спремни су да га продају на крају ове сезоне, а Реал се налази на листи заинтересованих клубова.
Мусијала је у Бајерн стигао 2019. године из Челсија, а ове сезоне је одиграо 13 утакмица за клуб из Минхена и постигао је четири гола. Британски медији наводе да је немачки репрезентативац играч изузетне технике и физичких карактеристика, који може да игра на крилној позицији и као полушпиц.
Fudbaler Mančester junajteda Bruno Fernandeš dobio ponudu iz Saudijske Arabije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Реал жели да доведе Џамала Мусијалу ако пропадну преговори са Килијаном Мбапеом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.