Ђоковић: Рубљов ме је „давио као змија жабу“, али заслужио сам победу

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Nov.2023, 07:40

Ђоковић: Рубљов ме је „давио као змија жабу“, али заслужио сам победу

Мало боље сам дисао данас, то је пресудило. Имао сам мало више времена да ударим лопту, рекао је најбољи тенисер света Новак Ђоковић после победе против Руса Андреја Рубљова (2:1) у полуфиналу Мастерса у Паризу. Фото: Танјуг/AP Photo/Alastair Grant Ђоковић је девети пут у финалу овог турнира >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и сутра ће против Григора Димитрова играти за седму титулу, рекордну, укупно 40. на Мастерсима.
„Рубљов ме је „давио као змија жабу“. Знао сам да има велики квалитет, играо је заиста фантастично, не верујем да је икад био бољи. Мучио сам се на почетку, а онда је потом било боље, што је било пресудно да освојим други сет. У трећем сету сам имао шансе, он је имао добре шансе да се врати, доживео је несрећну дуплу грешку, али мислим да сам заслужио да прођем даље“, рекао је Ђоковић.
Он је додао да је веома поносан што је до финала стигао кроз тешке мечеве.
„Јако сам се лоше осећао у протекла три дана, нашао сам начин да пронађем снагу. Не треба се предавати, веровао сам да могу да се вратим надам се да ће све бити у реду сутра у финалу“, поручио је Ђоковић.
Peh Arsenalovih fudbalera – završili 123 kilometra od mesta odigravanja utakmice

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић: Рубљов ме је „давио као змија жабу“, али заслужио сам победу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.