Зеленски признао да рат између Израела и Хамаса утиче на рат у Украјини

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Nov.2023, 07:02

Зеленски признао да рат између Израела и Хамаса утиче на рат у Украјини

Рат између Израела и Хамаса одводи фокус ​​од сукоба у Украјини, признао је данас председник Украјине Володимир Зеленски.  
Фото: Танјуг/AP Photo/Andrew Kravchenko Он је рекао да је то један од циљева Русије, која је започела инвазију на Украјину у фебруару 2022. године, пренео је Би-Би-Си.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Зеленски је негирао да су борбе у Украјини доспеле у ц́орсокак, упркос недавној процени коју је изнео главнокомандујући украјинских оружаних снага Валериј Залужни.
Залужни је је рекао да се рат сада креће у статичну фазу и да би Москви то користило тако што би јој „дозволило да обнови своју војну моћ“.
Зеленски је на то одговорио да су сви уморни и да постоје различита мишљења.
„Али ово није ћорсокак“, истакао је он.
Turska povlači na konsultacije ambasadora iz Izraela

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зеленски признао да рат између Израела и Хамаса утиче на рат у Украјини се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.