„Ти си значи професионалац, као Ђоковић?“

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Nov.2023, 16:34

„Ти си значи професионалац, као Ђоковић?“

Канадска тенисерка Ежени Бушар имала је занимљиву интеракцију са немачким цариником. Фото: Танјуг/AP Photo/Alastair Grant Тренутно 266. играчица света је била на путу ка Севиљи, где треба да учествује на Били Џин Кинг купу. „На царини сам у Немачкој и када сам рекла полицајцу да идем у Шпанију >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да играм тениски турнир, он је одговорио: ‘Ох, значи ти си професионалац? Као Новак Ђоковић?’ Да господине, баш тако“, написала је Бушар.
Бушар је свој врхунац доживела 2014. године када је стигла до финала Вимбдлона и била пета тенисерка света.
То није била најава велике тениске каријере, напротив Бушар ће се од следеће године пребацити на пиклбол и тако са само 29 година опростити од тениса.
Пре тога, покушаће да помогне канадским саиграчицама у групи Ц Били Џин Кинг купа. То ће бити њен први наступ за национални тим од 2018. године.
At customs in Germany and when I tell the officer I’m continuing on to Spain to play a tennis tournament he goes ‘Oh so you are a professional? Like Novak Djokovic?’ Yes sir, just like that
— Genie Bouchard (@geniebouchard) November 3, 2023

Mesi više nikada neće igrati na evropskom tlu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Ти си значи професионалац, као Ђоковић?“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.