Ђоковић и Рубљов у полуфиналу Мастерса у Паризу

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Nov.2023, 11:58

Ђоковић и Рубљов у полуфиналу Мастерса у Паризу

Руски тенисер Андреј Рубљов пласирао се ноћас у полуфинале Мастерса у Паризу, пошто је победио Аустралијанца Алекса де Минора са 2:1 (4:6, 6:3, 6:1). Фото: Танјуг/AP Photo/Michel Euler Меч је трајао два сата.
У првом сету Аустралијанац је дошао до брејка тек у деветом гему и тако дошао до предности >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << коју је искористио за освајање сета.
Током другог сета Рубљов је наметнуо свој ритам и преко два брејка у четвртом и шестом гему дошао до изједначења у сетовима.
У трећем сету игра де Минора се распала, па је Рус лако дошао до чак три брејка и тако одлучио победника у мечу.
Дуел Ђоковића и Рубљова у полуфиналу на програму је данас од 17.00 часова.
Đoković se revanširao Runeu i obezbedio polufinale Mastersa u Parizu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић и Рубљов у полуфиналу Мастерса у Паризу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.