Медији: Зеленски би следеће недеље могао да стигне у посету Израелу

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Nov.2023, 21:12

Медији: Зеленски би следеће недеље могао да стигне у посету Израелу

Припреме за посету украјинског председника Володимира Зеленског Израелу следеће недеље су у поодмаклој фази, преносе израелски медији. Фото: Танјуг/Spencer Colby/The Canadian Press via AP Зеленски би могао да стигне у Израел већ у понедељак или уторак.
Он је наводно понудио да дође пре више >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од две недеље, али су израелске власти сматрале да је то преурањено јер је рат био у релативно раној фази, преноси Тајмс оф Израел.
„Таква посета би послала важну поруку“, рекао је израелски министар образовања Јоав Киш.
Долазак Зеленског и његова фотографија са премијером Бењамином Нетанијахуом, председником Исаком Херцогом и другим израелским лидерима, „послаће поруку о просвећеном свету који је под нападом и који се супротставља мање просветљеном свету“, наводи се у извештају израелске телевизије Канал 12.
„То би указивало на нешто попут уједињеног фронта Израела, Украјине, Европе и САД против руско-иранске осовине“, додаје израелски медиј.
Putin: Ukrajina prodaje oružje na Bliskom istoku i talibanima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Медији: Зеленски би следеће недеље могао да стигне у посету Израелу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.