Вучић: Хвала Вулину на доприносу који је дао за очување безбедности земље

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Nov.2023, 20:58

Вучић: Хвала Вулину на доприносу који је дао за очување безбедности земље

Председник Александар Вучић изјавио је вечерас, поводом оставке коју је дао директор БИА Александар Вулин, да је тачно да су од првог дана његовог именовања на ту функцију постојали притисци и захвалио му на доприносу који је дао за очување безбедности земље. Фото:PrtSc/Pink „На >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мени једноставно није да то коментаришем. Вулин ми је и друг са којим сам провео много времена, разумем и његову реакцију, али није отишла његова глава или слично. Постојали су притисци од почетка када је именован на ту дужност, од првог дана, и било је недвосмислено“, рекао је Вучић.
То је сасвим тачно што је навео Вулин у свом писму, додао је председник.
„Он наравно одлично зна како се то креће и какве су последице биле или какве би последице могле да буду даље. Ја не могу и даље да коментаришем, јер њему је сад нешто лакше него мени, док ја не могу и даље да коментаришем све ствари, из простог разлога зато што сам председник Републике, али и зато што сам обавезан на чување тајни и о таквим стварима не могу да говорим“, рекао је Вучић.
Казао је да у сваком случају жели да захвали Вулину на доприносу који је дао за очување безбедности наше земље.
„За то да наша земља буде самостална и независна, што је један од постулата политике коју сви водимо у странци чији сам члан и код њених партнера. Радујем се сарадњи са њим у будућности, није крај живота, нити крај заједничких успеха“, рекао је Вучић.
Vučević, Brnabić, Ristić, Zdravković i Orlić prvih pet na listi SNS

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Хвала Вулину на доприносу који је дао за очување безбедности земље се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.