Мијаиловић: Партизан има вишегодишњи уговор са Ареном

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Nov.2023, 19:51

Мијаиловић: Партизан има вишегодишњи уговор са Ареном

Председник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић дао је изјаву за Спорт Клуб у којој је одговорио на саопштење Црвене звезде у вези коришћења термина у Арени и истакао да „црно-бели“ имају вишегодишњи уговор са највећом двораном у Србији. Фото: Танјуг/Раде Прелић „Важно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је истаћи да Партизан има вишегодишњи уговор са Ареном. Ми наше обавезе према том уговору измирујемо на време. Уговор је склопљен по тржишним правилима и не можемо сад да га кршимо због тога што се појавила нова заинтересована страна, ко год то био“, рекао је председник Партизана на почетку разговора.
Црвена звезда је раније данас у саопштењу рекла да је Партизан „узурпирао Арену“.
„Ми успевамо да зарадимо од продаје улазница, али разумем да другу страну боли то што нису у стању да и сами ураде исто. Има четири године како сам донео одлуку да играмо у Арени јер је то једини одрживи модел у кошаркашком спорту који је, генерално, непрофитабилан. Нису ми сви у почетку веровали, али ми је необично драго кад видим да је после одређеног времена и наш градски ривал препознао Партизанов модел као успешан“, додао је Мијаиловић.
Председник Партизана је говорио затим и о пореским обавезама клуба.
„С поносом могу да откријем да је КК Партизан уплатио нешто мање од 510 милиона динара на основу пореза по различитим основама само у последња три месеца“. На крају је Мијаиловић рекао да јавност вероватно не зна да Звезда остаје без две тренажне дворане.
„То је разлог што траже где ће им млађе категорије тренирати и, погађате, хоће баш тамо где је Партизан већ годинама закупац. Рекао бих сад много тога, али ћу за сад остати недоречен“, закључио је Мијаиловић.
KK Zvezda: Tražimo ravnopravan tretman u Areni, Partizan uzurpirao dvoranu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мијаиловић: Партизан има вишегодишњи уговор са Ареном се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.