Окончан спор око „Еплових” паметних сатова

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Nov.2023, 10:06

Окончан спор око „Еплових” паметних сатова

Америчка комисија за међународну трговину (ИТЦ) потврдила је одлуку која би могла да значи забрану увоза „епл воч” паметних сатова у САД. Фото: Unsplash/lukechesser Према мишљењу комисије, „Епл” је повредио патент медицинске компаније „Масимо”, која је оптужила гиганта из Купертина >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да је у својим сатовима користио њену технологију за мерење нивоа кисеоника у крви.
Иако је ИТЦ потврдио да је „Епл” повредио патент, последице ове одлуке неће одмах ступити на снагу – одлука је сада предмет ревизије и потенцијалних жалби. Америчка администрација има рок од 60 дана да размотри да ли ће ставити вето на забрану увоза, што се ретко дешавало у прошлости.
Након овог периода „Епл” има могућност жалбе апелационом суду.
Švedska će biti prva zemlja bez keša

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Окончан спор око „Еплових” паметних сатова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.