Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Okt.2023, 14:26

Црвена звезда у среду чека ТСЦ, навијачи позвали на подршку

Навијачи Црвене звезде позвали су данас присталице „црвено-белих“ да дођу у великом броју на заостали меч осмог кола фудбалске Суперлиге Србије против ТСЦ-а. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Утакмица између Црвене звезде и ТСЦ-а биће одиграна у среду од 19 сати на стадиону „Рајко >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Митић“ у Београду.
„У среду нас очекује једна јако занимљива фудбалска утакмица. Сигурно дерби кола. Ово је утакмица која је јако битна да се добије, да би наставили трку за титулу, али и одличан тренинг пред Лајпциг, баш као што ће бити и у суботу утакмица са Радником. Ово је утакмица где, вероватно, сваком ко воли фудбал и не треба неки позив, јер ако тражите квалитет у домаћем фудбалу, сигурно ћете га наћи на утакмици попут ове“, наводи се у саопштењу навијача Црвене звезде.
Присталице „црвено-белих“ наводе да очекују да навијачи препознају моменат и да се појаве на „Маракани“.
„Очекујемо и да нећемо имати број људи на стадиону за 4/5 хиљада мање од укупног броја сезонских карата, као што је било у случају против Јавора.
Време је да се пробудимо и да се коначно наша енергија из Лајпцига, а која се наставила на крову, прелије и на ТСЦ и Радник наредне недеље. Да почнемо од среде, па корак по корак. Видимо се на Маракани у среду“, закључује се у саопштењу навијача Црвене звезде.
Црвена звезда је друга на табели СЛС са 27 бодова из 11 утакмица, док је ТСЦ трећи са 22. Партизан је први са 34 бода из 12 мечева.
Košarkaši Partizana večeras domaćini Crvenoj zvezdi u ABA ligi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Црвена звезда у среду чека ТСЦ, навијачи позвали на подршку се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.