Активности којима можете сагорети калорије целе јесени!

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Okt.2023, 14:01

Активности којима можете сагорети калорије целе јесени!

Иако јесен са собом носи ниже температуре, време је и даље савршено за активности на отвореном. Фото: Pixabay/ danielkirsch Ако нисте љубитељ теретане и тренинга у дворани уопште, онда вас сигурно занима листа активности којима можете сагоревати калорије на отвореном током целе јесени. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Овде се не ради о неким новим активностима, али увек је добро да се подсетите како можете да проводите време напољу и чините добро свом здрављу и телу.
Активности којима можете сагорети калорије целе јесени су: Ходање Ходање је једноставна активност која има читав низ здравствених предности. Можете прошетати по комшилуку, локалном парку, насипу… Важно је само да се крећете. Да бисте били сигурни да ћете ићи у шетњу, већ ујутру можете договорити са партнером, пријатељем, децом… заједничку шетњу у неком тренутку дана.
Бициклизам А ако не желите да ходате, бициклизам је још једна активност у којој можете уживати током јесени. Уз мало труда, можете сагорети пристојан број калорија за сат времена.
Планинарење Планинарење можда није изводљиво сваки дан, али викенди могу бити резервисани за одлазак у брда. Само један сат трекинга, који је мешавина ходања и пешачења, може сагорети више од 500 калорија, у зависности од тежине успона и тежине ранца који носите.
Трчање Чак и пет минута трчања дневно може значајно допринети вашем здрављу и кондицији. Захваљујући трчању мозак боље ради, расположење се поправља, сан је бољи, крвни притисак је нижи, смањује се ризик од кардиоваскуларних болести.
Спортови на отвореном Фудбал, кошарка, бордер, бадминтон… Све су то активности које можете да радите на отвореном током целе јесени. У овом тренутку, једино што је важно је да ће вам требати друштво. Поред тога што ћете учинити нешто добро за своје здравље и сагорети калорије, имаћете много забаве.
Kako najlakše do vitke linije? Prvo morate prestati da verujete u sledeće stvari!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Активности којима можете сагорети калорије целе јесени! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.