Радови на деоницама неких путних праваца

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Okt.2023, 10:46

Радови на деоницама неких путних праваца

На путу Нови Београд-Сурчин, у смеру према Чачку, радови на редовном одржавању у крајњој десној саобраћајној траци, а затим, сходно динамици радова, у претицајној саобраћајној траци, саопштило је ЈП „Путеви Србије“. Фото: Pixabay/Taken Ауто-пут Е-75, петља Пожаревац – петља Велика Плана, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ка Београду, радови на санацији коловоза данас од 8 до 16 часова.
За саобраћај ће бити затворене возна и зауставна саобраћајна трака, док ће се саобраћај одвијати претицајном саобраћајном траком.
Ауто-пут Е-75, деоница петља Бешка – петља Ковиљ, ка Новом Саду, радови на машинском крпљењу коловоза данас, у току светлог дела дана. Саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком.
Ауто-пут Е-75, у смеру ка Београду, радови на реконструкцији моста у зони петље Трупале до 6. новембра.
За саобраћај су затворене возна и зауставна саобраћајна трака, у смеру ка Београду, као и претицајна саобраћајна трака на уливном краку са ауто-пута Е-80, ка Београду. Пут Белољин – Куршумлија, од насељеног места Барлово до скретања за Куршумлију, радови на редовном одржавању до 15. новембра, уз наизменично пропуштање возила.
Према информацијама Управе граничне полиције у 7.30 часова: -на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 300 минута,
-на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
-на граничном прелазу Градина, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је 120 минута,
-на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута.
Produžen rok za subvencionisanje zaštitnih ramova za traktore

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радови на деоницама неких путних праваца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.