Ђоковић и Алкараз тренирају заједно уочи почетка мастерса у Паризу

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Okt.2023, 17:46

Ђоковић и Алкараз тренирају заједно уочи почетка мастерса у Паризу

Најбољи тенисер света Србин Новак Ђоковић и Шпанац Карлос Алкараз тренирају заједно у Паризу уочи почетка мастерса у главном граду Француске. Фото: Танјуг/John Walton/PA via AP Ђоковић и Алкараз спарингују на једном од споредних терена комплекса у Паризу. Тренинг прате стручни штабови >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << два најбоља тенисера света. Српски и шпански тенисер не би могли да се сретну пре финала мастерса у главном граду Француске.
Ђоковић је слободан у првом колу, а у другом ће играти са победником дуела између Србина Миомира Кецмановића и Аргентинца Томаса Мартина Ечеверија.
Алкараз је постављен за другог носиоса, а у првом колу је слободан. Он ће се у другом колу састати са победником дуела између Британца Камерона Норија и Француза Александра Милера.
Ђоковић је шест пута тријумфовао у Паризу, а последњи пут 2021. године.
Мастерс у Паризу игра се за наградни фонд од 5.779.335 евра.
Đoković: Dokle god sam favorit i pobeđujem mlađe momke neću misliti na penziju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић и Алкараз тренирају заједно уочи почетка мастерса у Паризу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.