Форбс листа: Голден Стејт Вориорси и даље највреднији клуб НБА лиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Okt.2023, 17:35

Форбс листа: Голден Стејт Вориорси и даље највреднији клуб НБА лиге

Кошаркашки клуб Голден Стејт је са 7,7 милијарде долара највреднији клуб у НБА лиги, наводи се на Форбсовој листи, преноси Баскет њуз. Фото: Танјуг/AP Photo/Jeff Chiu Форбс је навео да је вредност Вориорса порасла за 10 одсто у односу на прошлу годину. Голден Стејт је другу годину заредом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << први на овој листи.
Према Форбсовој листи, кошаркаши Њујорка су други са 6,6 милијарду долара, што је пораст за осам одсто. Иза њих су Лос Анђелес Лејкерси са 6,4 милијарди долара.
Актуелни НБА шампиони, Денвер Нагетси налазе се на 15. позицији са вредношћу од 3,38 милијарди долара, што је чак 75 одсто више у односу на прошлу годину.
Просечна вредност НБА клуба је 3,85 милијарди долара, што је пораст од 35 одсто у односу на прошлу годину.
У саопштењу Форбса се наводи да је вредност свих франшиза у НБА лиги порасла између осам и 76 одсто. Ниједан клуб у НБА лиги нема вредност мању од две милијарде долара. Најмању вредност има Мемфис са 2,4 милијарде долара.
Nikola Jović postigao osam poena i imao 11 skokova u porazu Majamija od Minesote

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Форбс листа: Голден Стејт Вориорси и даље највреднији клуб НБА лиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.