У недељу не заборавите да померите казаљке на сату!

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Okt.2023, 14:00

У недељу не заборавите да померите казаљке на сату!

Померањем казаљки на сату за један сат уназад, са 3 на 2 сата у недељу, 29. октобра  се завршава летње и почиње зимско рачунање времена. Фото: Pixabay/cocoparisienne Прелазак са летњег на зимско рачунање времена, које користи више од 100 земаља у свету и које зависи од географског положаја, већ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дуго се расправља у Европској унији, али одлука о јединственом рачунању времена није донета.
У Европи, па тако и у Србији, летње рачунање времена се ове године завршава 29. октобра, што значи да ћемо у ноћи између 28. и 29. октобра, у три сата ујутро, казаљке сата померити један сат уназад, то јест на два сата ујутро.
„Bucket list“ ideje, nekoliko stvari koje treba da ispunite u toku života

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У недељу не заборавите да померите казаљке на сату! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.