Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Okt.2023, 09:01

Бирате нову софу? Ево на шта треба да обратите пажњу

Добра софа заузима централно место у дневној соби и често од ње започиње преуређење стана или куће. Фото: Pexels/Max Rahubovskiy Када желите да дому подарите нови изглед, замените софу, у складу са оним шта вам је приоритет – удобност, елеганција, боја, естетски моменат… У овој години издвојило >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се неколико трендова када је реч о овом комаду намештаја.
Одрживост је више од тренда – постала је кључни фактор у начину на који гледамо на куповину и опремање домова. Зато су на цени одрживе софе, оне на којој сваки део може да се одврне, откопча, лакше рециклира и поново користи на крају свог животног века.
Док су земљани тонови, дубока зелена и повратак природи доминирали у ентеријерима прошле године (и у овој их има поприлично), на сцену је ступио и широк спектар плавих софа, које подижу расположење. Има их у свим нијансама, од дубина океана до неба вез иједног облачка. Још ако су пресвучене старинским ланом или сомотом, биће то пун погодак. Ту су и софе са елегантним рукохватима, па оне инспирисане текстуром и бојама из природе, затим прошивене и са скулптуралним ногарима које су веома шик, потом оне у бохо стилу, направљене од меке, необрађене коже… Издвајају се и модуларне, пуфнасте, које вас просто маме да се што пре на њих спустите, али и класичне, ниске, са много детаља и пресвучене упечатљивим тканинама.
Lekovito svojstvo muzike: Unapredite život slušajući svoje omiljene pesme

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бирате нову софу? Ево на шта треба да обратите пажњу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.