Пантер због повреде неће играти дерби, на паузи најмање две недеље

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Okt.2023, 14:02

Пантер због повреде неће играти дерби, на паузи најмање две недеље

Капитен кошаркаша Партизана Кевин Пантер неће играти у најмање наредне две недеље због повреде, саопштено је данас на клупском сајту. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић То значи да Пантер неће сигурно играти у понедељак против Црвене звезде у АБА лиги, као ни у петак против Басконије >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Евролиги.
„Капитен КК Партизан је током синоћног дербија доживео повреду која ће га одвојити од терена у периоду пред нама. Пантер је доживео повреду задње ложе, док је на другој нози претрпео јак ударац у колено.Природа повреде је таква да ће капитен црно-белих, према првим прогнозама, бити ван тима минимум две недеље“, стоји у клупском саопштењу.
Fudbaleri Fiorentine deklasirali Čukarički u trećem kolu Lige konferencija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пантер због повреде неће играти дерби, на паузи најмање две недеље се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.