Манчестер сити казнио двојицу навијача који су вређали Бобија Чарлтона

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Okt.2023, 21:06

Манчестер сити казнио двојицу навијача који су вређали Бобија Чарлтона

Фудбалски клуб Манчестер сити забранио је данас двојици малолетних навијача долазак на утакмице, пошто су узвикивали увредљиве пароле после смрти легендарног играча градског ривала Манчестер јунајтеда Бобија Чарлтона, пренео је Скај спортс. Фото: Танјуг/AP Photo/Kin Cheung Британски >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << медији подсећају да је вест о смрти Бобија Чарлтона објављена је 21. октобра у полувремену утакмице између Манчестер ситија и Брајтона. Двојица малолетних навијача „грађана“ снимљена су како узвикују увредљиве пароле на рачун легенде енглеског фудбала.
„Манчестер сити може да потврди да су идентификована двојица малолетника у вези са гнусним скандирањем које се могло чути на ‘Етихаду’ током полувремена утакмице са Брајтоном. Те особе су суспендоване са свих утакмица на домаћем и гостујућем терену, а детаљи су послати полицији Манчестера која истражује случај“, наводи се у саопштењу Манчестер ситија.
Руководство Манчестер ситија се после меча са Брајтона извинило Чарлтоновој породици и Манчестер јунајтеду.
Samo Siti i Junajted više „pretili“ Lajpcigu od fudbalera Zvezde

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Манчестер сити казнио двојицу навијача који су вређали Бобија Чарлтона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.