Гренел: ЕУ да не допушта Османијевој и Куртију да игноришу раније споразуме

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Okt.2023, 18:44

Гренел: ЕУ да не допушта Османијевој и Куртију да игноришу раније споразуме

Бивши специјални изасланик САД за дијалог Београда и Приштине Ричард Гренел поручио је данас да Европска унија треба да престане да допушта председници привремених приштинских институција Вјоси Османи и премијеру привремених приштинских институција Аљбину Куртију да игноришу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << раније споразуме. Фото: Wikimedia Commons/Gage Skidmore ”ЕУ је слабија од Бајденовог тима. Морају да престану да допуштају Аљбину Куртију и Вјоси Османи да игноришу раније споразуме”, написао је Гренел на друштвеној мрежи „X“ (бившем Твитеру).
Додао је да није потребно више састанака и преговора, већ имплементација договореног.
Kurti se vratio na sastanke sa liderima EU, RSE: Stvari se kreću

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гренел: ЕУ да не допушта Османијевој и Куртију да игноришу раније споразуме се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.