Макаби ће домаће мечеве играти у хали „Александар Николић“

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Okt.2023, 12:41

Макаби ће домаће мечеве играти у хали „Александар Николић“

На састанку одржаном у Истанбулу акционари кошаркашке Евролиге договорили су се да Макаби из Тел Авива све предстојеће утакмице код куће игра у Београду у дворани „Александар Николић”. Фото: Градске инфо Макаби ће прву утакмицу у Београду играти 9. новембра против Бајерна. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Утакмица шестог кола између Макабија и Реал Мадрида која је првобитно заказана за 2. новембра је одложена.
Ова одлука је донета с обзиром на дешавања у Израелу и оружани сукоб у тој земљи.
„Макаби је добио подршку Београда и Владе Србије и укључиће се у разговоре о планирању неопходних безбедоносних мера. Наведене мере биће представљене Евролиги и осталим тимовима на увид”, наводи се у саопштењу Евролиге, преноси Бета.
Евролига је затражила од Хапоела из Тел Авива да пријави халу у којој ће играти домаће мечеве у Еврокупу, а која се налази ван територије Израела.
Selektor Italije Đanmarko Poceko zvanično novi trener košarkaša Asvela

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Макаби ће домаће мечеве играти у хали „Александар Николић“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.