Ердоган разговарао са Путином: Ћутање Запада погоршава хуманитарну кризу у Гази

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Okt.2023, 17:41

Ердоган разговарао са Путином: Ћутање Запада погоршава хуманитарну кризу у Гази

Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган рекао је данас председнику Русије Владимиру Путину у телефонском разговору да ћутање западних земаља погоршава хуманитарну кризу у Гази, саопштила је Ердоганова канцеларија. Фото: Танјуг/Vyaćeslav Prokofyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP У саопштењу се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << наводи да је Ердоган казао Путину да се дивљаштво према палестинским земљама продубљује и да се стално убијају цивили, пренео је Ројтерс.
Он је поновио да ће Анкара наставити да ради на постизању мира у региону, додаје се у саопштењу.
Tusk: Opozicija spremna da formira vlast u Poljskoj

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ердоган разговарао са Путином: Ћутање Запада погоршава хуманитарну кризу у Гази се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.