Златан Елек изабран за новог председника Српске листе,изабрани и потпредседници

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Okt.2023, 13:54

Златан Елек изабран за новог председника Српске листе,изабрани и потпредседници

Златан Елек изабран је за новог председника Српске листе, потврђено је данас Танјугу. Фото: Танјуг Након избора Елек је изразио захвалност делегатима Српске листе на подршци, поверењу и части која му је указана и захвалио се и претходном руководству Српске листе на залагању >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << које су показали у борби за интересе српског народа у изузетно сложеним околностима, саопштила је Српска листа.
Елек је истакао да ће Српска листа и у наредном периоду бити стожер око кога ће се окупљати српски народ на Косову и Метохији, као и да ће све важне политичке одлуке увек доносити у координацији са званичним Београдом, а у интересу читавог српског народа чувајући преко потребно јединство.
Елек је директор КБЦ Косовска Митровица и ванредни професор Медицинског факултега у Косовској Митровици, аутор је више стручних и научних радова. Ожењен је и има троје деце. На данашњој седници изабрано је и пет потпредседника – Драгиша Миловић, Иван Запорожац, Тања Вујовић, Драгана Антонијевић и Далибор Јевтић.
Такође, изабрани су и чланови председништва Српске листе и то: Гордана Савић, Срђан Поповић, Срђан Вуловић, Немања Бишевац, Славко Симић, Иван Тодосијевић, Верица Ћеранић, Синиша Лазић и Саша Милошевић.
Vučić: Leskovačka bolnica dobila mamograf najnovije generacije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Златан Елек изабран за новог председника Српске листе,изабрани и потпредседници се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.