Могућа магла на путевима, прилагодити брзину возила

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Okt.2023, 07:29

Могућа магла на путевима, прилагодити брзину возила

На путевима у Србији јутрос је могућа магла, поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Како је саопштило Јавно предузеће „Путеви Србије“, учесницу у саобраћају треба да прилагоде >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << брзину кретања, јер магла смањује видљивост на појединим путним правцима.
Теретна моторна возила на граничном прелазу Батровци, на излазу из земље, чекају шест сати, саопштио је Ауто-мото савез Србије.
Према информацијама Управе граничне Полиције, добијеним у 5:15, на прелазу Хоргош, камиони чекају три сата, на Бездану два, а на Келебији један сат.
На осталим граничним прелазима нема задржавања за све категорије возила.
Према последњим информацијама „Путева Србије“, на наплатним станицама нема задржавања возила.
Brnabić: Priština će pokušati da odloži izbore, ZSO mora da se formira

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Могућа магла на путевима, прилагодити брзину возила се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.