Брнабић: Фокусирана сам на седницу УН, после тога ћу размишљати о Бриселу

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Okt.2023, 19:42

Брнабић: Фокусирана сам на седницу УН, после тога ћу размишљати о Бриселу

Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је вечерас да у овом тренутку не размишља о Бриселу, где треба да путује после Њујорка, јер је фокусирана на седницу УН, где треба да чује шта ће рећи други, али и председница привремених приштинских институција и да на адекватан начин одговори. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Пеђа Вучковић „Оно што треба је да предствим јесте шта Србија жели, а то су мир и стабилност, поштовање Повеље УН, територијалног интегритета. Мир и стабилност, безбедност за Србе на КиМ, наставак дијалога и да не посустанем у смислу да наседнем на провокације јер је то што Приштина жели“, рекла је Брнабић за Танјуг.
Према њеним речима, о Бриселу ће почети да размишља први минут након седнице УН.
Упитана да ли одлазак председника Србије Александра Вучића у Брисел значи додатни притисак на Србију она је казала да верује да значи.
„Разговараћу још са председником Србије Александром Вучићем, причали смо после састанка са петорком, знам колико је важо. Верујем да ће се притисци наставити, Вучић има своје принципе бранио их је најбоље и тако ћемо наставити. Неће бити лако али верујем да ћемо одбранити и наш народ и нашу земљу“, рекла је Брнабић за Танјуг.
Momirović: Akcijom “Bolja cena” uštedite i do 14.000 dinara (FOTO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић: Фокусирана сам на седницу УН, после тога ћу размишљати о Бриселу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.