Менаџер Манчестер јунајтеда Ерик тен Хаг шаље Санча на позајмицу

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Okt.2023, 12:55

Менаџер Манчестер јунајтеда Ерик тен Хаг шаље Санча на позајмицу

Фудбалски клуб Манчестер јунајтед послаће у јануару наредне године Џејдона Санча на позајмицу у неки други клуб, пошто се некадашњи енглески репрезентативац није извинио менаџеру Ерику тен Хагу, преноси Дејли стар. Фото: Танјуг/AP/Dave Thompson Санчо је у августу изнео низ оптужби >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на рачун Тен Хага, који је потом одлучио да фудбалера одстрани из првог тима. Интересовање за Санча показали су клубови из Бундеслиге, Серије А и турске Суперлиге.
Британски медији наводе да челници Манчестер јунајтеда желе да продају Санча како би тај новац одмах уложили у ангажовање новог фудбалера. Међутим, клуб са Олд трафорда је спреман да Санча пошаље на позајмицу у којој би Манчестер јунајтеда плаћао део његовог уговора.
Британски медији подсећају да Санчо нема право да тренира са првим тимом, али ни да борави у било којој клупској просторији са члановима екипе.
Санчо (23) је члан Манчестер јунајтеда од 2021. године, а ове сезоне је одиграо само три утакмице за клуб са Олд трафорда. Он је за репрезентацију Енглеске наступио на 23 меча и три пута се уписао у листу стрелаца, а последњу утакмицу за национални тим одиграо је 2021.
Španac Hoze Marija Sančez sudi meč LŠ između Lajpciga i Crvene zvezde

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Менаџер Манчестер јунајтеда Ерик тен Хаг шаље Санча на позајмицу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.