Грчки премијер Мицотакис долази у Израел

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Okt.2023, 11:34

Грчки премијер Мицотакис долази у Израел

Грчки премијер Киријакос Мицотакис долази данас у Израел где ће се састати са премијером Израела Бењамином Нетанијахуом. Фото: Танјуг/Yiannis Kourtoglou Pool via AP Како је раније најављено, и француски председник Емануел Макрон и холандски премијер Марк Руте такође би данас требало да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << допутују у Израел и састану се са Нетанијахуом, преноси Тајмс оф Израел.
Јуче је у посети Израелу била премијерка Италије Ђорђа Мелони која је истакла да је важно да се постигне мир у региону и пренела поруку о солидарности Италије након напада Хамаса на југ Израела 7. октобра, пренео је раније АП.
IDF: Hamas drži 222 taoca u Pojasu Gaze

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Грчки премијер Мицотакис долази у Израел се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.