Зашто месо треба прелити чајем? Тајна искусних кувара

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Okt.2023, 11:31

Зашто месо треба прелити чајем? Тајна искусних кувара

Различите врсте меса се припремају на различите начине, али оно што је заједничко је то да је маринада обавезна. Фото: Pexels/Los Muertos crew Она ће свако месо учинити мекшим и сочнијим, а у зависности које сте изабрали прилагођавате састојке за маринаду. Али, постоји један напитак који >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << искусне домаћице често користе у прирпреми меса, јер он омекшавам месо и чини га укуснијим. Реч је о чају.
Помоћу чаја можете припремити савршену маринаду која ће побољшати укус месу, али морате је направити како треба. Користите чај без арома (типа нану, камилицу, зелени чај), као и без адитива. Када направите чај у њега додајте зачине по жељи, као и сецкани црни или млади лук.
Оставите да се охлади, па прелијте преко меса које сте изабрали. Ако користите пилеће оставите да се маринира неких сат времена, а ако користите друге врсте меса онда маринирајте 6-12 сати. Затим припремите месо по жељи.
Lekar otkrio zašto je puštanje brade zapravo dobro za muškarce

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зашто месо треба прелити чајем? Тајна искусних кувара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.