Тениска репрезентација Србије против Кине и Чешке на Јунајтед купу у Перту

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Okt.2023, 10:27

Тениска репрезентација Србије против Кине и Чешке на Јунајтед купу у Перту

Тениска репрезентација Србије играће у групи Е Јунајтед купа са Кином и Чешком, одлучено је данас жребом. Фото: Танјуг/Срђан Стевановић Србију ће представљати Новак Ђоковић, Хамад Међедовић, Никола Ћаћић, Олга Даниловић, Наталија Стевановић и Дејана Радановић.
У групи А биће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Пољска, Шпанија и још једна репрезентација, а групу Б чиниће Грчка, Канада и још један тим.
У групи Ц се налазе САД, Велика Британија и Аустралија. У групи Д биће Француска, Италија и Немачка, а у групи Ф се налазе Хрватска, Холандија, Норвешка.
Мечеви у групама А, Ц и Е ће бити одиграни у Перту, а дуели у групама Б, Д и Ф ће бити у Сиднеју.
У сваком мечу биће одигран по један меч у мушком и женском синглу и један дуел у микс дублу. Пласман у четвртфинале Јунајтед купа избориће победници група, као и два најбоље пласирана тима из група у сваком граду.
Јунајтед куп биће одигран од 29. децембра ове до седмог јануара наредне године.
Srpski teniser Novak Đoković započeo 396. nedelju na vrhu ATP liste

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тениска репрезентација Србије против Кине и Чешке на Јунајтед купу у Перту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.