Сферопулос: Можемо да успемо да остваримо велике ствари, али само сви заједно

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Okt.2023, 20:40

Сферопулос: Можемо да успемо да остваримо велике ствари, али само сви заједно

Нови тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је вечерас да му је велика част што је преузео шампиона Србије и додао да је уверен да „црвено-бели“ ове сезоне могу да остваре велике ствари. Фото: PrtSc/Instagram/crvenazvezdakk Сферопулос је у суботу потписао двогодишњи уговор >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са Црвеном звездом. Он је на клупи „црвено-белих“ заменио Душка Ивановића.
Нови тренер шампиона Србије је током дана стигао у Београд, а већ је одрадио први тренинг са кошаркашима Црвене звезде. Са Сферопулосом као део стручног штаба и први помоћник стигао је Василис Гераготелис, који је ту улогу имао и претходних 10 година у екипама Олимпијакоса и Макабија.
„Врло сам почаствован што сам постао тренер Црвене звезде, за мене је важно да будем део породице и овом приликом се захваљујем председнику клуба и менаџменту који су ме довели овде. Узбуђен сам што ћу да тренирам овај тим. Можемо да успемо, да остваримо велике ствари, али само заједно, менаџмент, играчи, навијачи, који су фантастични. Узбуђен сам и нестрпљив да крену утакмице, да изградимо тим, али на терену, тим свакако већ имамо и да донесемо успех клубу“, рекао је Сферопулос, пренео је београдски клуб.
Он ће на клупи Црвене звезде дебитовати на сутрашњем мечу четвртог кола АБА лиге против ФМП-а у Железнику.
„Знамо како да наставимо у току сезоне, урадићемо доста ствари, идемо корак по корак, али најважније да играчи схвате шта желим од њих, али да не трпи наша игра у међувремену. Најважнија ствар у овом тренутку је да тим остане заједно, да се бори заједно и да настави“, закључио је нови тренер Црвене звезде.
Janis Sferopulos odradio prvi trening sa košarkašima Crvene zvezde

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сферопулос: Можемо да успемо да остваримо велике ствари, али само сви заједно се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.