Навијачи Манчестер јунајтеда испред Олд трафорда одају пошту Бобију Чарлтону

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Okt.2023, 18:10

Навијачи Манчестер јунајтеда испред Олд трафорда одају пошту Бобију Чарлтону

Навијачи Манчестер јунајтеда окупљају се и данас на стадиону Олд трафорд, одајући пошту некадашњем фудбалеру „црвених ђавола“ и енглеске репрезентације Бобију Чарлтону, који је преминуо у суботу у 86. години, преноси АП. Фото: Танјуг/Barrington Coombs/PA via AP Навијачи испред Олд трафорда >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << остављају цвеће, шалове и поруке једном од најбољих енглеских играча свих времена.
„Историја, достојанство и интегритет је оно што сте дали нашем великом клубу. Обећавамо Вам да ће тако и остати“, наводи се у поруци навијачке групе „1958“.
Бројни фудбалери, спортисти и познате личности широм света опраштају се и путем друштвених мрежа од Бобија Чарлтона.
Фото: Танјуг/Barrington Coombs/PA via AP На Олд трафорду јутрос је отворена Књига жалости и биће отворена до петка. Такође, направљена је дигитална верзија.
Чарлтон је одиграо 758 утакмица за Манчестер јунајтед од 1956. до 1973. године, а постигао је 249 голова за клуб са Олд трафорда.
Са Манчестер јунајтедом је освојио титулу шампиона Европе 1968. године, као и три титуле првака Енглеске и један ФА куп.
Aleksandar Stanojević smenjen sa mesta trenera fudbalera Konje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Навијачи Манчестер јунајтеда испред Олд трафорда одају пошту Бобију Чарлтону се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.