Трикови који ће убрзати телефон толико да ради као да је нов

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Okt.2023, 11:31

Трикови који ће убрзати телефон толико да ради као да је нов

Да би вам мобилни уређај дуго радио како треба, требало би да пазите на неколико ствари. Зато су познаваоци технологије открили пет трикова који ће вам помоћи да уређај ради као да је нов. Фото: Pexels/Tracy le Blank Ресетујте телефон 3 пута недељно Да би телефон радио брзо, није га довољно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << поновно покренути само једном недељно. Док користимо уређај и преузимамо нове апликације, РАМ се пуни, а да бисте добили нешто слободног простора и да би уређај радио брже, потребно га је рестартовати барем три пута недељно, преноси портал Н1.
Апликације ажурирајте само путем Wi-Fi мреже Апликације је потребно редовно ажурирати, али то не бисте требали чинити када је уређај повезан на мобилну мрежу. Неке апликације су прилично велике и могу вам врло брзо потрошити мобилни пакет интернета. То се може негативно одразити и на перформансе телефона.
Према томе, припазите да је мобилни спојен на Wi-Fi мрежу када аплоудујете апликације.
Укључите штедњу података у Chrome-у Према доступним подацима, већина корисника највише користи Google Chrome као примарни претраживач. Ако сте међу њима, требали бисте укључити опцију за штедњу података.
Наиме, та поставка троши више ресурса са странице које гледамо за 30%, а за видеозаписе 50%. Тако ћете потрошити мање података, а брже ћете претраживати. Ову опцију можете укључити у опцијама претраживача.
Немојте много аплоудовати Можда вам то није логично, али ако ваш мобител није нов, нове верзије и надоградње могу га заправо успорити. Уз то, ако вам је меморија готово пуна, честа ажурирања и надоградње ће успорити уређај.
Не излажите уређај екстремним температурама Ако је уређај изложен екстремно виоским или ниским температурама, батерија ће вам се пребрзо потрошити. Према томе, припазите да вам уређај не буде изложен изравно сунчевој свјетлости, а немојте га остављати и на изразито ниским температурама.
Jesenje voće bogato vitaminima i mineralima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трикови који ће убрзати телефон толико да ради као да је нов се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.