Стаменић: Утакмица са Јавором права прилика да прикажемо добру игру

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Okt.2023, 16:47

Стаменић: Утакмица са Јавором права прилика да прикажемо добру игру

Фудбалер Црвене звезде Марко Стаменић изјавио је за клупски сајт пред утакмицу са Јавором, да је сутрашњи меч права прилика да његова екипа прикаже добру игру. Фото: Танјуг/AP Photo/Dave Thompson Фудбалери Црвене звезде сутра од 18:30 часова дочекују Јавор у оквиру 12. кола Суперлиге Србије.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> „Настављамо такмичење у првенству, а затим ћемо играти на свака три дана, уз мечеве Лиге шампиона. Неће бити ни мало лако, међутим бићемо максимално опрезни и са једним циљем ћемо улазити у сваки меч, а то је победа. Већ сутра играмо против Јавора, биће то права прилика да прикажемо добру игру, као што су то учинила Звездина деца у Купу Србије, а затим да у добром расположењу кренемо пут Лајпцига“, истакао је Стаменић.
Додаје да се радује свакој утакмици коју његов тим игра на домаћем терену.
„Навијачи су сјајни, увек су уз нас, а потврда за то је и чињеница да су након Јанг Бојса, када је стадион био пун, дошли и у Крагујевац како би нас подржали. Желимо да им се захвалимо за посвећеност добрим играма и новим победама. Очекујемо их у великом броју већ против Јавора. Такође, клуб је организовао сјајну акцију и омогућио бесплатан улаз деци, надам се да ће малишани искористити ту погодност и да ћемо их видети на трибинама“, закључио је Стаменић.
FK Crvena zvezda: Besplatan ulaz za decu do 14 godina protiv Javora

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стаменић: Утакмица са Јавором права прилика да прикажемо добру игру се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.