Вучић: Прокоп једна од најлепших станичних зграда у Европи и велики успех Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Okt.2023, 15:22

Вучић: Прокоп једна од најлепших станичних зграда у Европи и велики успех Србије

Председник Србије Александар Вучић рекао је да је зграда зележничке станице Београд центар у Прокопу, која ће вечерас бити свечано отворена, величанствени објекат, једна од најлепших станичних зграда у Европи и велики успех Србије. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић „Прокоп је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << данас и симбол разлике између празних обећања и преданог рада“, написао је Вучић на инстаграм профилу buducnostsrbijeav.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)


Вучић је уз поруку објавио и видео са фотографијама и презентацијом станице у Прокопу. Поставио је и снимак од 3. априла ове године када је током обиласка радова на станици најавио њено отварање за 20. октобар.
Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Радови на изградњи нове станичне зграде у Прокопу почели су августа 2022. године са роком за завршетак радова од 15 месеци.
Ristanović: Dan oslobođenja Beograda je dan kada je Beograd pobedio nacizam

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Прокоп једна од најлепших станичних зграда у Европи и велики успех Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.