Кошаркаши Звезде у Болоњи против Виртуса за повратак на стазу победника

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Okt.2023, 11:42

Кошаркаши Звезде у Болоњи против Виртуса за повратак на стазу победника

Кошаркаши Црвене звезде гости су Виртуса у утакмици четвртог кола Евролиге. Дуел у Болоњи почиње у 20.30. Фото: Градске инфо Црвено-бели после пораза од Монака са 82:76 у трећем колу најквалитетнијег европског клупског такмичења тренутно имају скор од два пораза и једног тријумфа >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и желе да и на гостовању поправе резултатски биланс.
На другој страни, домаћини у Болоњи су свакако фаворити не само због домаћег терена већ и због завидног биланса у победама јер је у последњих 9 мечева Виртус поражен само од Жалгириса који је недавно надиграо и Црвену звезду.
Lazić: Želimo pobedu u Bolonji, potrudićemo se da odigramo najbolje što možemo



Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Звезде у Болоњи против Виртуса за повратак на стазу победника се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.