Бербок данас и сутра у Израелу, други пут од Хамасовог напада

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Okt.2023, 16:22

Бербок данас и сутра у Израелу, други пут од Хамасовог напада

Немачка министарка спољних послова Аналена Бербок боравиће данас и сутра у Израелу, што је њена друга посета тој земљи од напада палестинске милитантне групе Хамас 7. октобра. Фото: Танјуг/AP Photo/Sergei Grits Бербок жели да изази „непоколебљиву солидарност“ Израелу и да помогне да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се Палестинцима у Гази обезбеди приступ хуманитарној помоћи, преноси Тајмс оф Израел.
Њено путовање би требало да траје до суботе, када ће посетити Јордан и Либан.
Уочи поласка, Бербок је истакла да Израел „има право да се брани од тероризма Хамаса“, оптуживши Хамас да користи цивилно становништво у Гази као „живи штит“.
Šolc zatražio puštanje talaca, kritikovao Putinove „cinične“ komentare o žrtvama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бербок данас и сутра у Израелу, други пут од Хамасовог напада се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.