Руси напали више области у Украјини балистичким ракетама и дроновима шахид

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Okt.2023, 12:56

Руси напали више области у Украјини балистичким ракетама и дроновима шахид

Руске снаге напале су Украјину током протекле ноћи балистичким ракетама и иранским дроновима „шахид“ у областима Доњецка, Николајева, Сумија, Дњепропетровска и Запорожја, саопштило је данас украјинско ваздухопловство. Фото: Танјуг/Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP У саопштењу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се наводи да су руске снаге извеле нападе на индустријске, инфраструктурне, цивилне и војне циљеве, као и да је украјинска ПВО уништила три дрона, пренела је украјинска агенција Униан.
Агенција је навела да је украјинска авијација током протекла 24 сата извела 15 удара на области у којима су концентрисане руске снаге, наоружање и војна опрема.
Bajden se posle posete Izraelu u udarnom terminu večeras obraća Amerikancima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Руси напали више области у Украјини балистичким ракетама и дроновима шахид се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.