Монодрама „Неодустајање“ Марије Меденице са хуманим циљем – сав приход од карата у добротворне сврхе

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Okt.2023, 12:48

Монодрама „Неодустајање“ Марије Меденице са хуманим циљем – сав приход од карата у добротворне сврхе

Представа „Неодустајање“, уметники пројекат Марије Меденице, биће изведена 26. октобра, са почетком од 20.30 часова, на камерној сцени наше куће. Фото: Градске инфо Монодрама Неодустајање тематизује феномен позоришта из закулисне перспективе и представља на неки начин „вирење >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << кроз кључаоницу“ у интимни простор једне глумице.
Њено стасавање у уметничком свету испуњено је бројним изазовима и дилемама, а најважнија одлука коју треба да донесе је да ли да одустане од позоришта.
Цена улазница је 800 динара.
Попусти: 30% – За ученике, студенте и пензионере, важи само за једну улазницу (уз ђачку књижицу, индекс или чек од пензије), као и за организовану посету (најмање 20 посетилаца).
20% – За установе, удружења, организације и фирме, важи само за организовану посету (најмање 20 посетилаца).
Гратис улазнице се одобравају по следећем кључу: За организовану посету од 20 посетилаца, одобрава се 2 гратис улазнице, 30 посетилаца – 3 гратис улазнице, 40 посетилаца – 4 гратис улазнице, итд. Плаћање улазница се може извршити путем фактуре, као и готовински на билетарници позоришта.
Приход од представе се прослеђује Хуманитарној организацији „Буди хуман“, а за лечење Огњена Бојковића. Otvoren 43. NOMUS – puna sinagoga oduševljeno ispratila otvaranje festivala (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Монодрама „Неодустајање“ Марије Меденице са хуманим циљем – сав приход од карата у добротворне сврхе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.