Азар: Нисам хтео да одем у други клуб и да тамо играм за новац

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Okt.2023, 10:46

Азар: Нисам хтео да одем у други клуб и да тамо играм за новац

Некадашњи белгијски фудбалски репрезентативац Еден Азар изјавио је данас да је лако донео одлуку да заврши играчку каријеру, пошто више није уживао на терену. Фото: Танјуг/AP Photo/Manu Fernandez, File Азар је пре осам дана објавио да се у 33. години повлачи из фудбала.
„Раније сам говорио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да ћу да завршим играчку каријеру када престанем да осећам радост на терену. Нисам хтео да одем у неки други клуб и да тамо играм за новац. Нисам уживао у тренингу и нисам више играо. Одлука је била лака“, рекао је Азар за белгијски Авенир.
Азар је у каријери играо за Лил, Челси и Реал. За репрезентацију Белгије постигао је 33 гола на 126 утакмица.
Белгијски фудбалер је био један од најбољих играча Челсија, а 2019. је прешао у Реал за чак 115 милиона евра. Међутим, Азар није испунио очекивања у Реалу и сматра се највећим промашајем у историји „краљевског клуба“.
Он је за Реал одиграо само 76 утакмица и постигао седам голова уз 12 асистенција. За Челси је наступио на 352 меча и 110 пута се уписао у листу стрелаца, а имао је и 92. асистенције.
Brazilski fudbaler Nejmar mora na operaciju kolena, pauzira do kraja sezone

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Азар: Нисам хтео да одем у други клуб и да тамо играм за новац се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.