Стиже мини годишњи одмор: Ове слодобне дане можете искористити за одлазак у највеће европске метрополе

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Okt.2023, 12:24

Стиже мини годишњи одмор: Ове слодобне дане можете искористити за одлазак у највеће европске метрополе

До краја ове године остао је још само један државни празник који ће се празновати нерадно – Дан примирја у Првом светском рату, а то је добра прилика да искористите слободне дане и уживате у неком од многобројних европских градова. Фото: Unsplash/Anastasius У специјалној понуди коју >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << нуде туристичке агенције, можете посетити Праг, Париз, Беч, Истанбул, Рим, Амстердам, Милано, Лисабон, Атину, Солун и остале метрополе.
У зависности од тога коликим буџетом располажете, можете изабрати аутобуски превоз по цени од 89 евра или авионски транспорт који можете обезбедити за 389 евра па навише.
Из Туристичке агенције “Вива Травел” наводе да је потражња за јесењим путовањима велика и да се капацитети полако попуњавају.
Што се тиче “фирст минут” понуда, у Рим авионом можете да отпутујете на четири дана за 549 евра. За нешто јефтиније путовање можете изабрати Малту, уз такође авионски превоз за 415 евра. Наравно, уколико желите да видите град боја и прелепа архитектонска здања, запутите се у Лисабон где по цени од 679 евра можете провести продужени викенд.
За оне који свој план пута испланирају у поседњем моменту, у понудама из “ласт минут” асортимана можете отпутовати аутобусом у Праг и за то издвојити 149 евра. Док Северну Италију можете да обиђете по најјефтинијим ценама, а за 5 дана у Трсту, Верони и Венецији издвојите само 89 евра.
Након овог мини одмора, мораћемо сачекати наредну годину у којој нас очекује доста нерадних дана, тачније чак шест празника који ће моћи да се искористе за спајање слободних дана за продужени викенд.
Potpisan ugovor: Auto-put Novi Sad-Zrenjanin-Beograd postaje stvarnost

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стиже мини годишњи одмор: Ове слодобне дане можете искористити за одлазак у највеће европске метрополе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.