Навијачи Црвене звезде: У среду нас очекује „звездашки“ дан

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Okt.2023, 12:05

Навијачи Црвене звезде: У среду нас очекује „звездашки“ дан

Навијачи Црвене звезде објавили су данас да у среду 18. октобра све навијаче београдског клуба очекује „звездашки“ дан, током којег ће моћи да гледају кошаркаше и фудбалере „црвено-белих“. Фото: Танјуг/AP/Дарко Војиновић „У среду почиње одбрана једног од два домаћа трофеја. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Почиње Куп Србије, где се састајемо са крушевачким Трајалом. Утакмица се игра на стадиону Напретка са почетком у 15 часова. Сасвим довољно времена има да се бодри клуб до даљег пролаза у Купу, а онда да се стигне до 20 часова у Арену, где дочекујемо Монако у утакмици Евролиге. Звездашки дан, на време се спремите“, пише у саопштењу навијача Црвене звезде.
Maljković: Jokić će igrati za reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Parizu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Навијачи Црвене звезде: У среду нас очекује „звездашки“ дан се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.