Путин и Асад позвали на прекид гранатирања и расељавања Појаса Газе

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Okt.2023, 16:37

Путин и Асад позвали на прекид гранатирања и расељавања Појаса Газе

Руски и сиријски председник Владимир Путин и Башар ал Асад позвлаи су данас у телефонском разговору на прекид гранатирања и Појаса Газе и расељавања те области, саопштио је кабинет сиријског председника. Фото: Танјуг/Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP, File У разговору су лидери две >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << земље нагласили потребу за хитном испоруком хуманитарне помоћи цивилима у Појасу Газе, пренео је ТАСС.
Они су „нагласили потребу да се зауставе гранатирање и присилно расељавање које Израел спроводи против невиних људи у Гази“.
Раније је Министарство спољних послова Сирије позвало САД и Запад да спрече „израелску окупацију и насилно исељавање 2,3 милиона људи из Појаса Газе“.
Gutereš upozorio da se Bliski istok nalazi na ivici ponora

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин и Асад позвали на прекид гранатирања и расељавања Појаса Газе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.