Министарка Ђедовић у Кули отвара први „Енергетски инфо центар“

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Okt.2023, 09:11

Министарка Ђедовић у Кули отвара први „Енергетски инфо центар“

Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић, отвориће данас у Кули први „Енергетски инфо центар“, у оквиру пројекта Америчке агенције за међународни развој (USAID) „Боља енергија“, Министарства рударства и енергетике и општине Кула. Фото: Танјуг/Јадранка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Илић
Задатак „Енергетског инфо центра“ биће да информише грађане о енергетској ефикасности, о мерама које могу да се предузму у циљу што мањег расипања енергије, као и о субвенцијама које нуди држава, саопштило је Министарство рударства и енергетике.

Планирано је да се овакви инфо центри отворе широм Србије, ради информисања грађана о погодностима и правима које имају када је у питању енергетска ефикасност.
Грађанима у Кули ће бити на располагању обучени представници општине Кула, који ће их информисати о механизмима подршке које држава нуди, као и о најбољим избори за њих и њихову породицу.
У инфо центру ће се користити савремени Best софтвер, који ће пружити основне информације и олакшати грађанима доношење одлука.
Вучић:Посета Кини веома важна у тренуцима који нису нимало лаки

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Министарка Ђедовић у Кули отвара први „Енергетски инфо центар“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.