Путин: Губици Украјине у контраофанзиви у поређењу са губицима Русије осам према један

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Okt.2023, 07:46

Путин: Губици Украјине у контраофанзиви у поређењу са губицима Русије осам према један

Губици Украјине током контраофанзиве у поређењу са губицима руске војске су отприлике осам према један, изјавио је данас руски председник Владимир Путин. Фото: Танјуг/AP/Grigory Sysoyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo
„Рекли су да ће поразити Русију и победити на бојном пољу, да ће стратешки поразити >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Русију. Почели су активне војне операције, тзв. контраофанзиву. То траје од 4. јуна. Још нема резултата, губици су огромни – отприлике један према осам“, рекао је Путин у интервјуу за China Media Corporation, чији је текст објављен на сајту Кремља.

Он је додао да је Русија још на преговорима у Истанбулу изразила спремност да оконча сукоб мирним путем, истовремено обезбеђујући своје легитимне интересе, преноси Интерфакс.
Тамо је украјинска страна за себе предвидела веома строг безбедносни оквир и ми смо се са тим сагласили. Али, чим су се наше трупе повукле од главног града Украјине, Кијева, украјинска страна је све те споразуме одмах бацила у ватру“, рекао је Путин.
Путин: Си Ђинпинг уме да гледа у будућност

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин: Губици Украјине у контраофанзиви у поређењу са губицима Русије осам према један се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.