Како да направите најсавршенији пире кромпир?

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Okt.2023, 19:00

Како да направите најсавршенији пире кромпир?

Како да направите најсавршенији пире кромпир? Фото: Pixabay/422737 Пире кромпир, бар у нашим крајевима, припрема се тако што се кромпир прокува у води, дода му со, путер и млеко и добије се кремаста текстура уз помоћ пире-дробилице или штапног миксера. Судећи по саветима са друштвених >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мрежа, спремамо га потпуно погрешно. Осим што непотребно трошимо неке састојке, превише судова упрљамо. Открили смо да неки од нас имају мало другачију технику која ће многе одушевити.
Наиме,  боље је кувати кромпир у млеку, а када је готов, не морате ни да га цедите, само додајте путер, со и мало бибера. Фото: Pixabay/Bru-nO Можете га умутити дробилицом или штапним миксером ако желите да постигнете веома глатку текстуру. Када кувате кромпир у млеку имате мање прљавих судова, да не мора да пере цедиљку, да пребацујете кромпир из једне посуде у другу и што је најважније  пире има бољи укус. 
Jasan znak da krompir više nije za jelo, te da je opasan za zdravlje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како да направите најсавршенији пире кромпир? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.