Опсадно стање у Зеници – стиже Кристијано Роналдо

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Okt.2023, 13:55

Опсадно стање у Зеници – стиже Кристијано Роналдо

Фудбалска репрезентација Португала ове недеље стиже у Босну и Херцеговину, где ће у понедељак играти меч квалфикикација за ЕУРО 2024. Фото: Танјуг/AP Photo/Amr Nabil Дуел између БиХ и Португала игра се од 20.45 у Зеници.
Како преноси Клиx.ба, Португалци ће стићи у Сарајево, а након тога >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће се упутити у хотел Зеница, где ће боравити до 17. октобра.
„Мере безбедности од јутра се спроводе како у хотелу тако и испред хотела у Зеници. Паркинг је затворен за јавност као и хотел, а долазак репрезентације Португала очекује се око 15 сати“, преноси овај портал.
Осим личног обезбеђења Кристијана Роналда, репрезентације Португала, сигурност ће обезбеђивати и више од 50 полицајца, као и додатне осигуравајуће агенције, а у хотел неће моћи ући нико осим запослених, а репрезентативци Португала тражили су потпуни мир.
Са репрезентацијом Португала стигао је и кувар који ће надгледати прављење јела које ће припремати кувари хотела Зеница.
Званични тренинзи репрезентације БиХ и Португала биће на Билином Пољу у вечерњим сатима.
PAOK i AEK: Dva grčka velikana rođena iz velike tragedije

 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Опсадно стање у Зеници – стиже Кристијано Роналдо се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.