Измене на појединим деоницама путева због радова

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Okt.2023, 08:50

Измене на појединим деоницама путева због радова

На ауто-путу Е-75, Врчин – Мали Пожаревац, на Бегаљичком брду, ка Београду, биће извођени радови на санацији коловоза 16. октобра, од 7.30 до 18 часова, а у зони радова за саобраћај ће бити затворена крајња десна саобраћајна трака. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић На путу Нови Пазар – >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Рибариће (пролаз кроз насеље Мур), због асфалтерских радова на снази ће бити обустава саобраћаја 16. октобра, од 8 до 10.30 и од 12 до 14.30 часова, саопштило је данас Јавно предузеће Путеви Србије.
Алтернативни путни правац је Нови Пазар – Пазариште – Тутин – Мехов Крш – државна граница са Црном Гором.
На ауто-путу Е-75, петља Ковиљ – петља Бешка, у смеру Нови Сад – Београд, пре моста Бешка, завршени су радови на санацији коловоза и саобраћај се одвија нормално.
На путу Црвена Река – Бела Паланка у току су радови на одржавању оптичких кабловских инсталација до 20. октобра, од 8 до 17 часова, уз наизменично прпуштање возила.
На путу Голубинци – Стара Пазова (центар) од 14. октобра од 6 сати до 1. новембра обустављен је саобраћај због извођења радова у зони надвожњака у Старој Пазови, а у склопу радова на модернизацији железничке пруге Београд – Нови Сад – Суботица.
Алтернативни путни правац за време обуставе саобраћаја су деонице Голубинци – Путинци, Путинци – Инђија и Инђија – Стара Пазова.
RHMZ: Danas značajna promena vremena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Измене на појединим деоницама путева због радова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.