Коалиција „За будућност Црне Горе“: Мандић кандидат за председника Скупштине

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Okt.2023, 12:56

Коалиција „За будућност Црне Горе“: Мандић кандидат за председника Скупштине

Лидер Нове српске демократије Андрија Мандић кандидат је за председника Скупштине Црне Горе, саопштено је из коалиције „За будућност Црне Горе“ (ЗБЦГ). Фото: Wikimedia Commons/Filip Kršić То је јавио Радио Црне Горе, а истичу и да финална верзија споразума који дефинише расподелу ресора >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у новој влади тек треба да буде усаглашена.
Посланик Уједињене Црне Горе Владимир Добричанин рекао је да не види зашто би се неко противио кандидатури Мандића за председника парламента, пренео је РТЦГ.
„То и припада коалицији „За будућност Црне Горе“, а та коалиција ће суверено одлучити ко ће то бити, да и ће бити господин Андрија Мандић или неко из те коалиције, то је већ унутрашња ствар коалиције ЗБЦГ“, казао је Добричанин.
Он је нагласио да подела министарстава још није коначна.
„То још до детаља није испреговарано и то ће се у наредним данима, врло брзо, финализовати. Надамо се да ћемо имати нову владу до краја овог месеца или већ почетком новембра“, навео је Добричанин.
Putin: Glavna tema posete Kini biće inicijativa “Pojas i put“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Коалиција „За будућност Црне Горе“: Мандић кандидат за председника Скупштине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.