Стојковић: Без Вељковића против Мађарске, дошли смо да победимо

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Okt.2023, 18:03

Стојковић: Без Вељковића против Мађарске, дошли смо да победимо

Селектор Србије Драган Стојковић Пикси је на конференцији за медије пред меч квалификација за Европско првенство са Мађарском навео да је победа главни циљ на „Пушкаш арени“. Фото: Танјуг/ Страхиња Аћимовић Селектор Србије Стојковић је истакао да је главни циљ екипе пласман >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на Еуро 2024.
„Циљ свих нас, превасходно мене који је најодговорнији за резултате, јесте да Србија игра на Европском шампионату и учинићемо све да тако буде“, рекао је Пикси.
„Орлови“ су стигли у Будимпешту, а Пикси је навео да је задовољан радом екипе.
„Тим знам 99 одсто, преостаје да сачекамо и сутрашњи дан. Оно што мене радује јесте да су момци добро радили и једва чекамо утакмицу“, истакао је Стојковић.
Селектор је открио да у конкуренцији за тим због повреде неће бити Милош Вељковић, али да се нада да ће бити спреман за Црну Гору.
„Мађари су нас победили у Београду, били су бољи у првом, ми у другом полувремену и однели су нам три бода. Ми смо дошли да победимо и повратимо та три бода. Све у свему, сигуран сам да ће бити добра утакмица“, нагласио је Стојковић.
Капитен Душан Тадић рекао је да се нада да ће екипа одиграти као на неким другим утакмицама одлуке уочи Мундијала у Катару.
„Дошли смо са победимо, увек смо инспирисани на лепим стадионима, као што је ‘Пушкаш арена’. Али, морам да кажем и да су на прошлом мечу на ‘Маракани’ били одлични услови, сјајан терен“, рекао је Тадић.
Стадион је прелеп и носи име легендарног фудбалера, надовезао се селектор Стојковић.
„Њихова предност је што ће имати 65.000 гледалаца, а ми смо практично играли пред празним трибинама“, поручио је Стојковић и рекао да ће се сутра видети хоће ли променити формацију.
У другом мечу групе Бугарска дочекује Литванију од 18 сати. Мађарска и Србија воде на табели са по 10 бодова, с тим да Мађари имају меч мање. Следи Црна Гора са осам, а Бугарска и Литванија имају по два. Србија наредног уторка дочекује Црну Гору на стадиону „Рајко Митић“ у Београду.
Selektor Hrvatske Dalić nema razumevanja za ustaške povike navijača na meču sa Turskom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стојковић: Без Вељковића против Мађарске, дошли смо да победимо се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.