Вучић у разговору са Лијем изразио наду да ће сарадња Србије и Кине бити још јача

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Okt.2023, 12:06

Вучић у разговору са Лијем изразио наду да ће сарадња Србије и Кине бити још јача

Председник Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора Кине Ли Минга и у разговору изразио наду да ће сарадња Србије и Кине у наредном периоду бити још снажнија и јача. Фото: Танјуг/Сава Радовановић „Одличан састанак са новим амбасадором Кине у Србији, Ли Мингом. Имајући >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у виду висок ниво сарадње са НР Кином, показао сам му све просторије и упознао га са свим сарадницима у Председништву“, написао је Вучић на Инстаграму будуцностсрбијеав.
Навео је да је искористио прилику и да се похвали резултатима Београда и Србије у претходном периоду и изразио наду да ће сарадња Србије и Кине у наредном периоду бити још снажнија и јача.
„Посебно сам нагласио колико се радујем и какву част за мене представља да следеће недеље разговарам са председником НР Кине Си Ђинпингом“, навео је Вучић.
Vučić: Izbori 17. decembra – parlamentarni, beogradski i pokrajinski

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић у разговору са Лијем изразио наду да ће сарадња Србије и Кине бити још јача се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.