Рецепт дана: Сочна пилећа прса са спанаћем и сиром

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Okt.2023, 05:00

Рецепт дана: Сочна пилећа прса са спанаћем и сиром

Било да долази у облику печења, у тортиљи, у укусном сосу са тестенином или пире кромпиром, или у здравој верзији са пиринчем – пилећа прса су ручак са којим не можете погрешити. Фото: Pexels-yash-maramangall Састојци: пилећа прса 50 грама свежег спанаћа 50 грама рикота сира 100 грама рендане >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << гауде со бибер бели лук у праху маслиново уље Припрема: Ситно исецкани спанаћ продинстајте на мало маслиновог уља. После три минута додајте рикота сир и зачине. Оставите смесу да се мало охлади. Исеците прорезе на растојању око један центиметар дуж целе половине пилећих прса, пазећи да не исечете месо до краја. Да бисте лакше секли пилетину, можете је поставити између две дрвене дршке и резати док нож не додирне дршку, тако да дно пилетине остане у једном комаду. Исечену пилетину поређајте на плех обложен папиром за печење, па у сваки ров додајте мешавину рикоте и спанаћа. Премазати маслиновим уљем, обилно покрити ренданим сиром и пећи око 30 минута у рерни загрејаној на 180 степени. Послужите топло уз омиљени прилог.
Пријатно!
Simptomi koji ukazuju na nedostatak vitamina C u organizmu



Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рецепт дана: Сочна пилећа прса са спанаћем и сиром се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.